Magyar Dohányújság

MAGYAR DOHÁNYTERMELŐK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

HUNGARIAN TOBACCO GROWERS ASSOCIATION

Rendkívüli kérelem benyújtási felület nyílik februárban

2018.01.03. 8:54:00


Az Európai Bizottság jóváhagyásával rendkívüli egységes kérelem benyújtási felület nyílik 2018. február 15. és 2018. március 31. között. Így az érintett ügyfelek akár 2,5 milliárd forint támogatáshoz is juthatnak.

A rendkívüli, egységes kérelem benyújtási felület - melyre a korábbi évek során nem volt még példa - annak a több mint 600 nyertes gazdálkodónak biztosít majd segítséget, akik a 2017. évi egységes kérelem beadása során ugyan rendelkeztek támogatói okirattal, de nyilvánvaló hiba miatt nem tudták benyújtani kifizetési kérelmüket. Amennyiben az összes kérelem beadása megtörténik, akkor több mint 2,5 milliárd forint kifizetésére kerülhet sor a tejágazat szerkezetátalakítását, az agrár-környezetgazdálkodást, az ökológiai gazdálkodást, valamint a védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának in situ megőrzését szolgáló pályázati felhívások keretösszegének terhére.

Az egységes kérelem benyújtási felület megnyitását az Európai Bizottság hagyta jóvá, a felület 2018. február 15. és 2018. március 31. között használható majd. Tovább részletek a Magyar Államkincstár, a Miniszterelnökség, valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara honlápján olvashatóak majd a későbbiekben.Forrás: agrárszektor

Időjárás
Máshol vagyok:Kövessen minket