Magyar Dohányújság

MAGYAR DOHÁNYTERMELŐK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

HUNGARIAN TOBACCO GROWERS ASSOCIATION

Folyamatos a Virginia dohányok feldolgozása Assisiben.

2018.06.13. 8:04:00


Folyamatosan történik a 2017. évi magyarországi Virginia termés feldolgozása a Deltafina Assisi gyárában. Várhatóan június hónap végéig az utolsó karton is kiszállításra kerül az ULT Magyarország Kft raktárából. Az olasz kollégák a feldolgozási szezon során folyamatosan figyelemmel kísérték a felvásárolt és kiszállított dohányok minőségét. Ennek eredményéről és a jövőbeni elvárásokról minden termelőnket, személyesen levélben fogunk értesíteni.

A feldolgozással egy időben elindult a 2018 évi felvásárlási szezon előkészítése is. Az ULT Magyarország Kft a 2018-2020 termesztési évekre már kidolgozta és meghirdette az új felvásárlási, minősítési rendszerét. Most az új belső minősítési rendszer kidolgozása történik, mely értelmében azonos elvek szerint alakítjuk ki a belső minőségi osztályokat az ULT összes európai beszállító országánál.

Ezzel lezáródik a magyar dohány európai piaci integrációs folyamata, mely biztos és hosszú távú termelési és értékesítési lehetőséget garantál az ULT Magyarország Kft - NYIDOTER Kft a szerződött termelőinknek.
 Forrás: Fekete Tibor ULTH

Időjárás
Máshol vagyok:Kövessen minket