Magyar Dohányújság

MAGYAR DOHÁNYTERMELŐK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

HUNGARIAN TOBACCO GROWERS ASSOCIATION

Újra lesz Kelet-magyarországi Agrárfórum!

2019.07.15. 8:32:00


A Kelet-magyarországi Agrárfórum a hajdúböszörményi Hajdúsági Expó első számú szakmai rendezvényének számít. A konferenciát augusztus 9-én rendezi meg a Portfolio gazdasági portál. Az eseményt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) is támogatja.

A legaktuálisabb agrártémák kerülnek terítékre a Kelet-magyarországi Agrárfórumon, amely az augusztus 9-11. közötti Hajdúsági Expó programsorozatába illeszkedik. A kormány agrárpolitikai terveiről, a földszabályozási változásokról, a sikeres növénytermelés feltételeiről és az állattenyésztés kitörési lehetőségeiről is szó lesz. Bővebb részletek itt.

A fórum kiemelt témaként foglalkozik az agrárium előtt álló agrárpolitikai kihívásokkal és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara ágazatfejlesztési stratégiai programcsomagjával. Az eseményen szó lesz az osztatlan földtulajdonokat, a földöröklést és a földvásárlást-földhaszonbérletet érintő szabályozási változásokról, az eredményes növénytermelés feltételeiről és az állattenyésztés fejlesztési lehetőségeiről. A kiemelt szakmai programban az államigazgatás és az agrárvállalati szféra magas rangú döntéshozói, csúcsvezetők vesznek részt. A részletes programról bővebben itt.

A konferencián a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezési feltételekről ide kattintva lehet tájékozódni.


 Forrás: portfolio.hu)

Időjárás
Máshol vagyok:Kövessen minket