Magyar Dohányújság

MAGYAR DOHÁNYTERMELŐK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

HUNGARIAN TOBACCO GROWERS ASSOCIATION

Hivatalosan is megerősítésre került, hogy a British American Tobacco (BAT) fő partnerré vált a McLarennél.

2019.12.05. 7:19:00


A megállapodás 2020-tól lép érvénybe, mely egy újabb fontos mérföldkő a csapat számára.

A McLaren az elmúlt években sok nagy partnert, támogatót veszített. Azzal, hogy a rajtrács végére estek, és nem működött a kapcsolat a Hondával, jelentősen megcsappantak a szponzori pénzek Wokingban.

A csapat idén nagyon sokat lépett előre, és magabiztosan szerezték meg a negyedik helyet. Ez természetesen több potenciális támogató érdeklődését is felkeltette. A British American Tobacco (BAT), mely eddig is támogató volt az istállónál, úgy döntött, hogy ezt a partnerséget kibővíti.

A McLaren boldogan jelentette be, hogy az új megállapodással a cég fő partnerré vált. A kibővített szerződéssel a BAT természetesen jelentősen nagyobb felületet fog kapni az F1-es autón, beleértve az oldaldobozt, a Halót és az első szárnyat is.

A két márka még szorosabban fog együttműködni a különböző technológiák innovációinak fejlesztésében. A BAT számára a McLaren egy remek partnert jelent, mely jövőre már az IndyCar-ban is saját csapattal fog versenyezni. Ez egy újabb olyan terület, mely erősítheti a globális brandeket.

A partnerség központi elemét továbbra is a technológia és az innováció fejlesztése jelenti. A két vállalat aktívan működik együtt számos olyan projekt kapcsán, ami a BAT új kategóriájú termékcsaládjának fejlesztésére összpontosít.Forrás: motorsport.com

Időjárás
Máshol vagyok:Kövessen minket