Magyar Dohányújság

MAGYAR DOHÁNYTERMELŐK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

HUNGARIAN TOBACCO GROWERS ASSOCIATION

Filmhíradók Online

2020.04.03. 20:32:00


Dohánybeváltás a kőbányai hivatalban

DOHÁNYBEVÁLTÁS A KŐBÁNYAI HIVATALBAN, AHOL A KÖRZET TERMELŐI IDEI TERMÉSÜKET A KINCSTÁRNAK BESZOLGÁLTATJÁK. / 4. A BEVÁLTOTT DOHÁNYT SZAKSZERŰEN KEZELIK. ASZTAGOLJÁK ÉS AZ ERJEDŐ DOHÁNYT FORGATJÁK.

 

A Szegedi Dohánygyár új egyiptomi cigarettái

. A DOHÁNYJÖVEDÉK SZEGEDI GYÁRÁBAN ÁLLÍTJÁK ELŐ A MOST FORGALOMBA KERÜLT EGYIPTOMI CIGARETTÁKAT, MELYEK A LEGFINOMABB KELETI DOHÁNYOKBÓL KÜLÖNLEGES ELJÁRÁSSAL KÉSZÜLNEK. / 4. A DOHÁNYFAJTÁK GONDOS ÖSSZEVÁLOGATÁSA ÉS KÜLÖNLEGES KEVERÉSE. / 5. A "PHARAO" ÉS "CLEOPATRA" CIGARETTÁK PAPÍRHÜVELYEIT KÜLÖN GÉP ÁLLÍTJA ELŐ, MÍG TÖLTÉSÜK KÉZIMUNKÁVAL TÖRTÉNIK. / 6. A GONDOSAN SZÁRÍTOTT CIGARETTÁKAT BÁDOGSZELENCÉKBE CSOMAGOLJÁK, MAJD VÍZHATLAN BURKOLATTAL LÁTJÁK EL. / 7. Á. HARMATH HILDA, SZEGEDI PRIMADONNA ELŐSZÖR "PRÓBÁLJA" AZ ÚJ CIGARETTÁKAT.

 

 

Tildy Zoltán Kőbányai Dohánygyárban

A Kőbányai Dohánygyár munkásai bensőséges ünnepélyt rendeztek kultúrhelyiségük megnyitása alkalmából. Az ünnepségen Tildy Zoltán köztársasági elnök és felesége is megjelentek. A gyár dolgozóinak nevében Szamosi Ferenc, az üzemi bizottság elnöke mondott ünnepi beszédet. Tildy köztársasági elnök nagy figyelemmel nézte végig a gyári munka különböző fázisait. A gyár újonnan megnyílt üzemi konyhájának első ebédén Tildy Zoltán és hitvese is részt vettek.

 Forrás: https://filmhiradokonline.hu

Időjárás
Máshol vagyok:Kövessen minket