Magyar Dohányújság

MAGYAR DOHÁNYTERMELŐK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

HUNGARIAN TOBACCO GROWERS ASSOCIATION

Mennyiségi korlátozás töltőállomásainkon - MOL hírlevél

2022.06.27. 5:02:00


 

Tisztelt Partnerünk!

 
 

A Magyar Kormány üzemanyag árazásra vonatkozó rendeletében előírtak alapján és az ellátásbiztonság növelése érdekében töltőállomásainkon a következő változások léptek életbe 2022. június 24. 0:00 órától, amelyek az Önök üzemanyagkártyás tankolásaira is vonatkoznak az alábbiak szerint:

 

 

 

Normál kútoszlopon az engedélyezett maximális tankolási mennyiség napi 50 liter, mind normál, mind prémium üzemanyagok esetében.

 
 

Edényzetbe, kannába történő tankolás esetén a piaci ár érvényes. Amennyiben a gépjármű üzemanyag tartályába, illetve külső edényzetbe történő tankolásra egyszerre, egy tranzakció keretében kerül sor, úgy társaságunk a tankolás teljes mennyisége tekintetében a töltőállomáson irányadó piaci árat alkalmazza.

 
 

Nagyteljesítményű kútoszlopokon mind a magyar, mind a külföldi gépjárművek mennyiségi korlátozás nélkül tankolhatnak.

 
 

Nagyteljesítményű kútoszlopokon a szabványos és hiteles edényzetbe töltött üzemanyag, a szállító jármű súlyától és rendszámától függetlenül minden esetben piaci áron vásárolható meg. IBC tartály csak nagyteljesítményű kútoszlopon tölthető.

 
 

 

 

Továbbá emlékeztetjük az alábbiakra:

 
 

 

 

Normál kútoszlopon a magyar rendszámú 7,5 tonna alatti gépjárművek és mezőgazdasági erőgépek hatósági áron (480 Ft/liter, EVO 95 és EVO Diesel üzemanyagok esetén) tankolhatnak.

 
 

Nagyteljesítményű kútoszlopokon magyar rendszámú 3,5 t - 7,5 t össztömegű járművek és mezőgazdasági erőgépek hatósági áron, a 7,5 tonnát meghaladó össztömegű magyar rendszámű járművek piaci áron tankolhatnak.

 
 

Külföldi rendszámú gépjárművek a normál és nagyteljesítményű kútoszlopokon is piaci áron tankolhatnak.

 
 

A gépjárművek honosságának igazolása forgalmi engedély felmutatásával történik a fizetést megelőzően. A forgalmi engedély utólagos bemutatására nincs lehetőség. Amennyiben a honosság nem állapítható meg és az nem került igazolásra, úgy a piaci ár érvényes, ezzel kapcsolatosan utólagos reklamációt nem fogadunk el.

 
 

 

 

Megértését és együttműködését köszönjük!

 
 

Üdvözlettel:
MOL Értékesítés Kártyamenedzsment

 

MOL Nagykereskedelmi és Kártya Ügyfélszolgálat

+36 1/211-1000 (helyi díjszabással hívható) | kartya@mol.hu | www.mol.hu

Ezt az e-mailt azért küldtük, hogy tájékoztassuk a töltőállomásainkon életbe lépő mennyiségi korlátozásokról.

Az üzenetet marketingbeállításaitól és e-mail leiratkozásaitól függetlenül megkapja.Forrás: MOL hírlevélKövessen minket