Magyar Dohányújság

MAGYAR DOHÁNYTERMELŐK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

HUNGARIAN TOBACCO GROWERS ASSOCIATION

TABACUM Digitális Tárhely

2016.07.27. 20:37:00


A Magyar Dohánytermelők Országos Szövetsége

British American Tobacco Hungary
Continental Tobacco Group
Imperial Tobacco Magyarország Kft.
Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
Philip Morris Magyarország Kft.
TTI Nemzetközi Dohánykereskedelmi Kft.
Universal Leaf Tobacco Magyarország Zrt
.

támogatásával létre hozta a TABACUM Digitális Tárhelyet ahol az elmúlt 120 év dohányújságjainak digitális változatát, dohány témában íródott diplomadolgozatokat, doktori és kandidátusi értekezéseket, MTA doktori disszertációkat, szakmai és újság cikkeket, kiadványokat, tanulmányutak anyagait, statisztikai anyagokat és reményeink szerint sok minden mást is megfogunk tudni mutatni az érdeklődő olvasóinknak, digitális formátumban.

A TABACUM Digitális Tárhely életre hívásával a dohánytermelő szakemberek és az érdeklődök részére a több száz éves dohánytermesztés kultúrájának, múltjának megőrzését szeretnénk szolgálni.

Az oldalon jelenleg 11 242 oldal anyag található és folyamatban van újabb 12 000 oldal feldolgozása.

A TABACUM Digitális Tárhelyünket minden regisztrált személy használhatja.

A használata ingyenes, csupán egy rövid regisztrációs űrlapot kérünk kitölteni, / valós adatokkal / amelyen többek között a célt is meg kell jelölni statisztikai okokból. A regisztráció jóváhagyása után /1-2 nap/ Ön használhatja a digitális tárhelyet az alábbiak szerint:

A lap megtekintésére a Google Chrome böngészőt javasoljuk.

A fájlok - a minőségi olvashatóság miatt - nagy kiterjedésűek, ezért a használt internet minősége alapvetően meghatározza az élvezhetőséget. Az anyagok letölthetőek, egyszerre maximum egy anyag letöltést javasoljuk, biztonsági okokból.

A letöltött anyagok szabadon felhasználhatóak ugyan, de a Szerzői jogokról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (Szjt.) betartása, minden regisztrált és nem regisztrált olvasónk számára kötelező.

A felhasználás csak a szerzők nevének, az eredeti forrásnak és a MADOSZ nevének megjelölése mellett lehetséges, ennek elmulasztása jogi következményeket vonhat maga után.

A keresési funkció beépítésével szeretnénk, megkönnyíti az Ön munkáját. Javasoljuk azonban, hogy egy szóra keressen csak rá és a neveknél nagy kezdőbetűt használjon. A rendszer kis és nagybetűt megkülönböztet.

Javaslataikkal, a rendelkezésükre álló anyagokkal segíthetik munkánkat.

 

Magyar Dohánytermelők Országos Szövetsége



Forrás: MADOSZ







Kövessen minket