Magyar Dohányújság

MAGYAR DOHÁNYTERMELŐK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

HUNGARIAN TOBACCO GROWERS ASSOCIATION

Az ULT Magyarország Kft közleménye 2020.03.16.

2020.03.16. 7:22:00


Tisztelt kollégák!

A koronavírusos fertőzések növekvő magyarországi terjedésére tekintettel az ULT Magyarország Kft. a 2020. március 12-i megbeszélésen a munkatársak egészségének megóvása érdekében az alábbi intézkedéseket hozta, amelyet minden kollégának kötelező betartani.

  1. Amennyiben valaki önmagán a betegség tüneteit észleli (pl. lázas), maradjon otthon, vegye fel a kapcsolatot háziorvosával, és azonnal értesítse a munkahelyi vezetőjét vagy Kander Anikót (06 30 2581483). Amennyiben családtagon, közeli hozzátartozón jelentkeznek a betegség tünetei, szintén haladéktalanul jelezze ezt az irodavezető felé.
  2. A telephelyre reggel érkező munkatársak és napközbeni vendégek számára a portás fülke mellett található alkoholos kézfertőtlenítő használata minden esetben kötelező. Ennek felügyelete és ellenőrzése a szolgálatban lévő portás felelőssége.
  3. A telephelyre látogató vendégek kézfertőtlenítés után a „termelői váró” helyiségben foglalnak helyet, a portás telefonon értesíti az illetékes munkatársat, akihez a vendég érkezett. Vendég fogadása és a vele való kommunikáció, ügyintézés kizárólag a termelői váróban lehetséges. További értesítésig a Nyidoter Kft. által végzett „ablakos” ügyintézés is szünetel.
  4. A beérkező papír alapú dokumentumokat, amennyiben nem igényel azonnali intézkedést, egy erre kijelölt tárolóban gyűjtjük 3 napig.
  5. A mindennapi munkavégzés során kerülni kell a munkatársak között a fizikai érintkezést (pl. kézfogás). Fokozottan ügyeljünk a higiéniára, ebédnél egyszerre max. 2 ember tartózkodjon ugyanabban a helyiségben.
  6. A takarító munkarendje 2020. március 16-tól a dolgozók jelenleg érvényes munkarendjéhez igazítva 9:00 órától 17:00 óráig tart. A takarító feladatkörébe tartozik a 2 óránkénti folyamatos fertőtlenítés, a kilincsek, fogantyúk, irodai eszközök, dolgozó és étkező asztalok, étkező pultok áttörlése, fertőtlenítő felmosás, helyiségekben való szellőztetés (különös tekintettel a termelői váróra, illetve női/férfi öltözőre).
  7. Az agronómus kollégáinkat kérjük, hogy csak halaszthatatlan esetben jöjjenek be az irodába, a kommunikációnál részesítsék előnybe az emailt és a telefont. Mivel ezen kollégák a termelőkkel való találkozás miatt fokozott veszélynek vannak kitéve, ezért számukra a Nyidoter Kft. védőcsomagot biztosít, amely tartalmazza a kereskedelemben jelenleg kapható kézfertőtlenítőt, gumikesztyűt és arcmaszkot.

Önmagunk és szeretteink egészségének megóvása érdekében kérem mindenkitől, hogy a fenti szabályokat lelkiismeretesen és következetesen tartsa be.

Kander Anikó

irodavezető



Forrás: ULT Magyarország Kft. Fekete Tibor







Kövessen minket