Magyar Dohányújság

MAGYAR DOHÁNYTERMELŐK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

HUNGARIAN TOBACCO GROWERS ASSOCIATION

Megkezdődött az idei virginia dohánytermés felvásárlás az ULT Magyarország Kft-nél.

2020.09.25. 10:21:00


Megújult környezetben, új felvásárlási vonalon indult el a hét második felében az idei virginia dohányok felvásárlása az ULT Magyarország Kft központi felvásárló telepén. Az elkövetkező hetekben, napi 100 tonna mennyiséggel, közel 2.900 tonna FCV dohány felvásárlásával számolunk. Az új felvásárlási vonalunk a dohányipar minden igényét kiszolgálja, valamint dolgozóinknak biztonságos és higiénikus munkakörülményeket biztosít.

Az új felvásárlási vonal a hosszú távú fejlesztési programunk egyik fő állomása. Az ULT Magyarország Kft, 2017-től egy négy éves program keretében több területen végzett beruházásokat, a hosszú távú üzleti tevékenységének elősegítése érdekében. A fejlesztési programunk keretében teljes felújítást kapott az iroda épületünk és a dolgozók szociális blokkja. Új felvásárlási irodát létesítettünk, melyet szezonális jelleggel használunk. Megfelelő elhelyezést biztosítunk a NYIDOTER Kft dolgozóinak, akik a hazai dohánytermesztés 75%-át termeltetik meg részünkre. Egy most futó informatikai program keretében két év alatt a teljes számítástechnikai rendszerünket a mai kor elvárásainak megfelelően frissítjük, a gyors ütemű informatikai fejlődést követve, eszközállományunkat naprakészen tartva. Az éves 4.000 tonna dohány betárolásához és kitárolásához új anyagmozgató eszközöket szereztünk be, melyek a korábbiaktól sokkal modernebbek, azok kisebb környezet terhelésűek, valamint a velük történő munkavégzés biztonságosabb. Folyamatosan újítjuk fel raktárainkat, így azokban a dohányaink raktározása hosszabb távon is biztonságosabb és a vevőink igényeit maximálisan kielégítik.

Beruházásaink és folyamatos fejlesztéseink legfőbb célja, a hosszú távú együttműködés alapjainak megteremtése és fenntartása a legfőbb partnereinkkel, a dohánytermelőinkkel.



Forrás: Fekete Tibor agronómiai igazgató ULT Magyarország Kft.







Kövessen minket