Magyar Dohányújság

MAGYAR DOHÁNYTERMELŐK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

HUNGARIAN TOBACCO GROWERS ASSOCIATION

A Nyidoter Kft. megtartotta évi rendes taggyűlését

2022.04.27. 7:57:00


A Nyírségi Dohány Termelői Csoport Kft. 2022. április 26-án 10 órai kezdettel megtartotta évi rendes taggyűlését, melyen a termelők képviselői mellett részt vett az ULT Magyarország Kft. részéről Fekete Tibor agronómiai igazgató, Vincler István pénzügyi igazgató, a felügyelő bizottság elnöke Durbák Ferenc, a Társaság könyvvizsgálója Hollós András, valamint levezető elnökként Dr. Palásti Péter ügyvéd.

Kenyeres Sándor, a társaság ügyvezetője beszámolt a Termelői Csoport 2021. évi szakmai munkájáról, bemutatta a Csoport által végzett termesztést segítő szakmai, adminisztratív és pénzügyi eszközöket. Tilkiné Radvánszki Viktória, mint a Termelői Csoport gazdasági vezetője bemutatta a Nyidoter Kft. 2021. évi pénzügyi tevékenységét.

A taggyűlés kitért a 2022. évi üzleti tervre, mely a korábbi évekhez hasonlóan továbbra is egy mértékletes gazdálkodást céloz meg. 

Az ULT Magyarország képviseletében Fekete Tibor agronómiai igazgató egy rövid visszatekintés keretében szemléltette a Nyidoter Kft. és az ULT Magyarország Kft. együttműködésének alapjait. Bemutatta a dohánytermesztés alakulását, a jelenlegi és várható tendenciáit.

 Forrás: Tilkine Radvanszki Viktoria Nyírségi Dohány Termelői Csoport Kft.Kövessen minket