Magyar Dohányújság

MAGYAR DOHÁNYTERMELŐK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

HUNGARIAN TOBACCO GROWERS ASSOCIATION

Erős kezdet a Universal's Tobacco számára

2023.08.18. 8:25:00


A Universal Corp. 517,7 millió USD árbevételéről és egyéb működési bevételeiről számolt be a 2023. június 30-ával zárult három hónapban, ami 20 százalékkal haladja meg az előző év azonos időszakában elért értéket. A működési eredmény 17 százalékkal 11 millió dollárra csökkent.

A dohányműveletek árbevétele és egyéb működési bevételei 28 százalékkal 443,9 millió dollárra ugrottak, míg a dohányműveletek működési bevétele 9 százalékkal 8,9 millió dollárra nőtt.  

„Dohányágazatunk jól teljesített, és jól indul a 2024-es pénzügyi év” – nyilatkozta a Universal Corp. elnök-vezérigazgatója, George C. Freeman III .

„A többi szegmens működési bevétele magasabb volt dohányipari tevékenységünk szegmensétől a 2023. június 30-án végződött negyedévben, mint a 2022. június 30-án végződött negyedévben, annak ellenére, hogy nem élveztük a bizonyos származású dohánytermékek nagy szállítmányait. a 2023-as pénzügyi év első negyedévében.

„A vásárlóink ​​részéről továbbra is erős a kereslet a dohánylevél iránt, és a nem lekötött dohánykészletünk a dohánykészletek 16 százalékát tette ki 2023. június 30-án. A 2024-es pénzügyi évre a 2023-as pénzügyi évhez képest megnövekedett levéldohány-termelést jósolunk, és úgy gondoljuk, hogy hogy a leveles dohány még a megnövekedett termelés mellett is alulkínálatban marad.”

Freeman elégedettségét fejezte ki a Universal által a növényi alapú összetevőket tartalmazó platform integrálásával elért előrehaladással kapcsolatban. A vártnál mérséklődő keresletet ebben a szegmensben a magas vevői készletszintnek tulajdonította, de úgy vélte, hogy ez a helyzet átmeneti lesz.

„Úgy gondoljuk, hogy jó helyzetben vagyunk ügyfeleink keresletének kiaknázásához, és beruházásainkkal erősebb partnerek vagyunk jelenlegi és leendő ügyfeleink számára a számukra kínált kibővült képességek és termékek révén. – mondta Freeman.



Forrás: Tobacco Reporter







Kövessen minket