Magyar Dohányújság

MAGYAR DOHÁNYTERMELŐK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

HUNGARIAN TOBACCO GROWERS ASSOCIATION

CORESTA CONGRESS 2024

2024.07.11. 6:58:00


Nagy örömömre szolgál, hogy a BAT és a CORESTA nevében szívélyes meghívást kapok a közelgő, 2024. október 13–17. között Edinburgh-ban, Skóciában megrendezésre kerülő CORESTA 2024 kongresszusra.

A CORESTA 2024-es kongresszusa a "Dohányzási ártalomcsökkentés előmozdítása tudományos együttműködés révén" témára összpontosít. Arra összpontosítunk, hogy elősegítsük a vitát és a tudás megosztását a dohányzás ártalomcsökkentésével (THR) kapcsolatos tudományban a különböző tudományágakban, a mezőgazdasági nyersanyagtermeléstől a termékjellemzésig, a nem klinikai és klinikai értékelésig és a termékhasználati viselkedésig.

Ez az elkötelezettség mélyen összecseng a CORESTA küldetésével: "A dohányra és az abból származó termékekre vonatkozó tudományos kutatás terén a nemzetközi együttműködés és a legjobb gyakorlatok előmozdítása és megkönnyítése."

Izgatottan várjuk, hogy olyan lebilincselő programot hozzunk létre, amely tükrözi az idei téma mélységét és szélességét. Meghívót kérhet a részvételre, és további információkat tudhat meg az eseményről az alábbi linken keresztül.

KÉRJEN MEGHÍVÓT MOST

A BAT és a CORESTA nevében szeretettel várjuk Önt Skóciában!

 


Kérjük, adjon hozzá contact@corestacongress2024.com a címjegyzékéhez, hogy biztosan
megkapja az összes kongresszussal kapcsolatos kommunikációt.



Forrás: CORESTA







Kövessen minket